FŐOLDAL BEMUTATKOZUNK PANASZKEZELÉS ADATKEZELÉS ÜZLETSZABÁLYZAT PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR KRÍZISHITEL VÁLLALKOZÁSOKNAK
KAPCSOLAT

Moratóriumi tájékoztatás vállalati ügyfelek részére


Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya a hitelmoratóriumot 2022. június 30-ig meghosszabbította. A hitelmoratóriumban részt vehetnek azok a vállalkozások, amelyek tevékenységéből származó nettó árbevétele a kérelem benyújtását megelőző 18 hónapban legalább 25%-kal csökkent, valamint a vállalkozás 2020. március 18. és a kérelem benyújtásának napja közötti időszakban nem kötött kedvezményes gazdaságélénkítő hitel, illetve kölcsön felvételére vonatkozó új szerződést.

A hitelmoratórium igénybevételének feltételei úgy módosultak, hogy amennyiben az Ön vállalkozása 2021. szeptember hónapban részt vesz a hitelmoratóriumban, abban az esetben 2021. október 1. és 2021 október 31. között nyilatkoznia kell, hogy továbbra is (2021. november 1. napját követően is) élni kíván vele.

Amennyiben Ön a fenti feltételeknek megfelel kérjük, részvételi szándékát az erre a célra szolgáló, itt letölthető nyomtatvány kitöltésével jelezze. Kérelmét benyújthatja személyesen irodánkban, vagy írásban, vagy online formában az itt megjelenített elérhetőségeinken.

A kérelem benyújtásának törvényben rögzített határideje 2021. október 31. A kérelemhez csatolni szükséges minden, a jogosultságot alátámasztó dokumentumot.

Kérelmi nyomtatvány